Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego (2011)

 

Dostępność:

Produkt niedostępny

Produkt niedostępny – produkt nie jest obecnie osiągalny u żadnego z naszych dostawców. Zawsze możliwy jest dodruk, wznowienie lub reedycja tytułu, o ile wydawca podejmie taką decyzję. Dzięki bieżącej aktualizacji naszej oferty planowana data ponownej sprzedaży takiego tytułu znajdzie się przy jego opisie.

Zamówienia:0 - 69,99 PLN>69,99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)4.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
27,50 zł 29,60 zł Oszczędzasz 2,10 zł

Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat przetwórstwa spożywczego.
Jest zgodny z programem nauczania 2307/MRiGŻ/1997.08.18 i pomocny w przygotowaniu do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik agrobiznesu 341[01].

Materiał nauczania został podzielony na 9 głównych działów:
• klasyfikacja przemysłu spożywczego,
• baza surowcowa,
• operacje i procesy jednostkowe,
• utrwalanie żywności,
• organizacja procesu technologicznego,
• charakterystyka wybranych branż,
• towaroznawstwo,
• opakowania,
• oraz ekologia a przetwórstwo spożywcze.

Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Agrobiznes. Podstawy przetwórstwa spożywczego (2011)
Twoja ocena
Ocena ogólna