Atsuko's Japanese Kitchen

  • -10%
 

Dostępność:

Produkt niedostępny

Produkt niedostępny – produkt nie jest obecnie osiągalny u żadnego z naszych dostawców. Zawsze możliwy jest dodruk, wznowienie lub reedycja tytułu, o ile wydawca podejmie taką decyzję. Dzięki bieżącej aktualizacji naszej oferty planowana data ponownej sprzedaży takiego tytułu znajdzie się przy jego opisie.

Zamówienia:0 - 99 PLN>99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)7.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
103,00 zł 113,90 zł Oszczędzasz 10,90 zł

"Expertly takes readers into a world of Japanese home cooking far from the austere precision of the sushi counter, or the late-night rush of the ramen-ya. . . .This welcome primer goes a long way toward making Japanese cooking accessible to home cooks curious but perhaps intimidated by the cuisine." Publishers Weekly

Learn how to make the enigmatic and umami-rich comfort food of Japan, with over 75 recipes straight from Atsuko Ikeda’s authentic yet modern Japanese Kitchen.

Japanese home-cooking is full of comfort, but a version of comfort food that is stylish, mouth-watering and less unhealthy than most. For those who aspire to recreate the Japanese dishes enjoyed in restaurants or on holiday, and to discover even more about the secrets and techniques involved in Japanese home cooking, you are invited into Atsuko’s Kitchen. Learn the subtle art of creating a balanced meal as demonstrated with an easy-to-follow infographic. Learn the basics, such as how to season food the Japanese way, how to prepare dashi stock and how to make variations on basic rice. Choose from the delicious array of main dishes you might be familiar with, such as chicken teriyaki, tonkatsu pork, beef tataki, gyoza, seared tuna with ponzu, vegetable tempura, okonomiyaki, grilled aubergine with sesame sauce, plus recipes from Atsuko’s own family and modern creative repertoire. Also featuring ‘izakaya’ small plates for sharing and sumptuous modern desserts, there is Japanese comfort food for every occasion. With tips on how to present your dishes in the traditional way, anecdotes and cultural explanations of dishes, discover the secrets of Japanese home-cooking for yourself.


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Atsuko's Japanese Kitchen
Twoja ocena
Ocena ogólna

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.