Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu

  • -37%
  • Zapowiedź
 

Dostępny od:

2022-10-24

2022-10-24 – to znaczy, że dany tytuł jest zapowiedzią lub jest planowany jego dodruk i jeszcze nie pojawił się w sprzedaży, ale możemy już przyjmować na niego zamówienia. W informacji o produkcie podajemy zaplanowaną przez wydawcę datę premiery / dodruku. Przy wyliczaniu terminu realizacji zamówienia zawierającego zapowiedzi / dodruki, musisz zatem brać pod uwagę zaplanowaną datę pojawienia się produktu na rynku + czas potrzebny nam na sprowadzenie produktu od dostawcy + czas dostawy.

Zamówienia:0 - 99 PLN>99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)7.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
74,97 zł 119,00 zł Oszczędzasz 44,03 zł

Mistrzowie cukiernictwa prestiżowej szkoły Le Cordon Bleu, która swoim zasięgiem obejmuje już 20 krajów na całym świecie, prezentują 180 przepisów na łakocie z czekoladą w roli głównej. W kolejnych rozdziałach tej książki można znaleźć receptury na ciasta, ciasteczka, desery, musy, kremy, lody, napoje oraz trufle czekoladowe. Wszystkie opatrzone zostały pięknymi fotografiami.

Oprócz tego krok po kroku zilustrowane zostały sekretne techniki, na przykład temperowania czekolady czy wykonywania czekoladowych dekoracji.

Dodatkowo książka zawiera słowniczek, w którym wyjaśniono poszczególne terminy cukiernicze.

Odbiorcy

– osoby, które uwielbiają czekoladę we wszelkiego rodzaju słodkościach

– wszyscy, którzy chcą poznać podstawowe techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych ciast, ciasteczek i deserów na bazie czekolady

– a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów: począwszy od prostych domowych, poprzez wielkie klasyki ciastkarstwa, aż po oryginalne i zaskakujące receptury

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę

– zawiera ponad 180 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu

– wszystkie przepisy są oparzone pięknymi fotografiami

– dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami

– zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznych łakoci


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Czekolada. Szkoła cukiernictwa. Le Cordon Bleu
Twoja ocena
Ocena ogólna

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.