
Autor:
Opis
Opis
To niezwykle praktyczna i kolorowa książka kucharska, w której na 500 zdjęciach krok po kroku pokazano podstawowe techniki i najlepsze przepisy na przetwory w słoiczkach. Wspaniałe fotografie zrobione zostały z góry. Przy przepisach zamieszczono też fotograficzne mapy składników: wystarczy spojrzeć na zdjęcia, aby już na pierwszy rzut oka przekonać się, co jest potrzebne do przygotowania zamkniętych w słoikach i butelkach pyszności i śledzić kolejne etapy perfekcyjnego wykonania przepisu.
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Wydawnictwo Jedność
ul. Jana Pawła II 4
25-025 Kielce
jednosc@jednosc.com.pl
41 349 50 00
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Wydawnictwo Jedność
ul. Jana Pawła II 4
25-025 Kielce
jednosc@jednosc.com.pl
41 349 50 00
Szczegóły
Szczegóły
Data wydania: 03.03.2020
Liczba stron: 224
Wymiary: 19.5x24
Typ okładki:miękka okładka
Wydawca: Jedność
Autor:
Tytuł:Do słoika i butelki. Szkoła gotowania krok po kroku
Kategorie:
EAN: 9788379718023
Recenzje
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
Nasza cena:21,39 złCena sugerowana przez wydawcę: 35,00 zł
- 1
- 2
Wysyłamy w 24h
Dostawa do księgarni0 zł
Sprawdź koszt dostawy