Flavours of Greece

  • -10%
  • Zapowiedź
 

Dostępny od:

2021-07-14

2021-07-14 – to znaczy, że dany tytuł jest zapowiedzią i jeszcze nie pojawił się w sprzedaży, ale możemy już przyjmować na niego zamówienia. W informacji o produkcie podajemy zaplanowaną przez wydawcę datę premiery. Przy wyliczaniu terminu realizacji zamówienia zawierającego zapowiedź, musisz zatem brać pod uwagę zaplanowaną datę pojawienia się produktu na rynku + czas potrzebny nam na sprowadzenie produktu od dostawcy + czas dostawy.

Zamówienia:0 - 69,99 PLN>69,99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)4.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
104,50 zł 115,90 zł Oszczędzasz 11,40 zł
Rosemary Barrons Flavours of Greece was first published in 1991 and has never gone out of print. It is now generally regarded as the most authentic and authoritative collection of Greek recipes. It was chosen as an Editor's Choice in The New York Times in the year of its publication and it is the only recipe book listed in The Rough Guide to Greece and The Rough Guide to the Greek Islands. In this celebration of Greek food Rosemary provides over 250 regional and national specialities, from the olives, feta and seafood of mezes, to delicate lemon broths to hearty bean soups, grilled meats and fish, baked vegetables and pilafs to the fragrant, gooey honey pastries. Greek cooking offers seasonal food perfect for informal eating with family, friends and entertaining.


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Flavours of Greece
Twoja ocena
Ocena ogólna