Fresh from Louisiana

  • -10%
 

Dostępność:

Produkt na zamówienie

Produkt na zamówienie – to znaczy, że taki produkt jest w tym momencie trudno dostępny i musi zostać sprowadzany na Twoje specjalne zamówienie lub też wydawca musi wznowić chwilowo wyczerpany nakład tego tytułu. Czas oczekiwania może wynieść nawet do 6 tygodni roboczych. Jeśli w ciągu tego czasu nie uda nam się sprowadzić produktu, skontaktujemy się z Tobą i Ty zdecydujesz czy jeszcze chcesz na niego poczekać.

Zamówienia:0 - 69,99 PLN>69,99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)4.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
135,00 zł 149,90 zł Oszczędzasz 14,90 zł
The Soul of Cajun and Creole Home Cooking


Master the art of all the most delectable styles of Louisiana cooking, from Cajun to Creole, rural Acadiana to down-home New Orleans, in more than 100 easy-to-use recipes.

George Graham—a lifelong Louisianan, a former chef and restaurateur, and now an award-winning food writer and blogger—is a brilliant cook, a warm, funny, and engaging storyteller, and an ace photographer. He brings all these talents alive in Fresh from Louisiana, his second cookbook, following on the heels of his masterful Acadiana Table. George makes Louisiana cooking not just easy for home cooks to learn, but fun and interesting, too.

The recipes range from George's pitch-perfect versions of classic Louisiana dishes to imaginative, brand-new ideas that use the signature flavors of the region's cuisines in utterly new ways. You can start a glorious Louisiana meal with a Corn and Crab Bisque, a Crawfish Boil Chowder, or Mini Bell Peppers Stuffed with Crabmeat. For a main course, why not try a Pork Roast with Apple Pan Gravy, Crisp Chicken Thighs with Creole Jasmine Rice, or a Gulf Shrimp Pasta Primavera? There are lots of desserts, too, like Praline Pumpkin Pie, Macadamia Nut Ice Cream Sandwich, and Sweet Potato Pie Brulée, plus sides, sandwiches, cooling drinks, and breakfast and brunch fare.

For soul-satisfying everyday dinners with family to amazing weekend feasts with friends, this beautiful book—with more than 100 color photos—brings the intriguing and delicious flavors of Louisiana home, wherever you might live.

Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Fresh from Louisiana
Twoja ocena
Ocena ogólna