How to Make Sushi at Home: A Fundamental Guide for Beginners and Beyond

 

Dostępność:

Wysyłamy w 10 dni

Wysyłamy w 10 dni – to znaczy, że takiego produktu nie mamy na półce w magazynie i musimy go sprowadzić od naszych stałych dostawców. Czas deklarowany przez większość wydawców to w zależności od podanej dostępności 10, 14, 15 lub 21 dni roboczych. Może się zdarzyć, że produkt zostanie doręczony nam wcześniej i wtedy niezwłocznie nastąpi wysyłka Twojego zamówienia.

Zamówienia:0 - 99 PLN>99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)7.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
Nasza cena 114,50 zł
With countless recipes, tips, tricks, and more!

Over the last decade, as the owner of a sushi catering company, Jun Nakajima has taught hundreds of people to make sushi. From individuals with no sushi (or cooking) experience who wanted to learn something new to executive chefs who wanted to refine their sushi skills and everyone in between. In How to Make Sushi At Home, Jun—along with his wife Stephanie— has compiled his years of knowledge to offer readers a well-rounded guide to the art of sushi.

Together, this book covers everything from the basic ingredients and supplies to how to properly cut vegetables, source fish, make sushi rice, properly plate sushi, and more. The Nakajimas offer recipes on everything from sashimi to sauces, miso soup, and others. They even have a special section on sake, beer, and cocktail pairings.

With step-by-step instructions and full-colour photographs, this book makes a great gift for any DIYer looking to impress their next dinner party guests or those chefs-to-be looking to take things to a professional level.


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: How to Make Sushi at Home: A Fundamental Guide for Beginners and Beyond
Twoja ocena
Ocena ogólna

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.