Hummusy i pasty

  • -30%
  • Zapowiedź
 

Dostępny od:

2021-03-10

2021-03-10 – to znaczy, że dany tytuł jest zapowiedzią i jeszcze nie pojawił się w sprzedaży, ale możemy już przyjmować na niego zamówienia. W informacji o produkcie podajemy zaplanowaną przez wydawcę datę premiery. Przy wyliczaniu terminu realizacji zamówienia zawierającego zapowiedź, musisz zatem brać pod uwagę zaplanowaną datę pojawienia się produktu na rynku + czas potrzebny nam na sprowadzenie produktu od dostawcy + czas dostawy.

Zamówienia:0 - 69,99 PLN>69,99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)4.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
38,49 zł 54,99 zł Oszczędzasz 16,50 zł

76 prostych i inspirujących przepisów na zdrowe i pyszne hummusy i pasty.

To nieprawda, że hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa.

Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.

Kto nie chciałby schrupać kanapki z pastą z mięsistego bobu z aromatyczną miętą albo zjeść pachnącego chlebka pita z intensywnie czekoladową pastą z czarnej fasoli?

Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby kusiła orzechowym smakiem, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.

Konrad Budzyk, dietetyk, weganin i bloger, sprawi, że zdrowe warzywa i owoce pojawią się na twoim stole w nowej, zaskakującej postaci.

OPINIE O KSIĄŻCE:

Książka stała się dla mnie prawdziwą inspiracją. Poznałam nowe produkty, a te dobrze mi znane nauczyłam się przygotowywać w zupełnie innej odsłonie. W sumie, w książce znalazło się siedemdziesiąt sześć przepisów, w których królują warzywa takie jak: ciecierzyca, papryka, dynia, burak, czosnek, batat i wiele, wiele innych. Jestem pewna, że każdy znajdzie coś dla siebie, nawet jeśli tak jak ja nie jest weganinem ani wegetarianinem.

Martyna, ryszawa.blogspot.com

Hummusy, pasty, pasztety, smakowite dodatki – w sumie siedemdziesiąt sześć inspirujących przepisów na pyszne i zdrowe dodatki do pieczywa i sałatek. Można przyrządzać pasty ściśle według receptur Konrada, można traktować je jak inspirację i samemu dobierać składniki i proporcje. Mam ochotę spróbować prawie każdej pasty z jego książki!

Małgorzata, napiecyku.pl

Jeśli komuś się wydaje, że skoro robi hummus i eksperymentuje z jego różnymi wariacjami, to książka nie jest mu potrzebna – jest w błędzie. Pozycja według mnie jest przydatna zarówno dla osób, które nigdy nie robiły past do pieczywa, jak i dla tych, którzy je lubią i robią. Kocham wszelkiego rodzaju hummusy, pasty – od słonecznikowych, przez te na bazie twarożku, po wszelkie warzywne – i faktycznie przygotowuję je dość często. Ta książka daje mi możliwość porównania, podpatrzenia, zainspirowania się.

Joanna, kameleonkulinarny.pl

Tym, co zachwyca już od pierwszego wejrzenia, są fotografie. I mimo że pasty to – zaraz po gulaszach i zupach – najmniej wdzięczne do fotografowania potrawy, to w „Hummusach i pastach nie znajdziecie złych kadrów. Zdjęcia są dopracowane w każdym detalu, urozmaicone, w stonowanych odcieniach, zazwyczaj na ciemnym, męskim tle.

Ewa, babywkuchni.com.pl

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Hummusy i pasty
Twoja ocena
Ocena ogólna