In Minutes

  • -10%
 

Dostępność:

Produkt niedostępny

Produkt niedostępny – produkt nie jest obecnie osiągalny u żadnego z naszych dostawców. Zawsze możliwy jest dodruk, wznowienie lub reedycja tytułu, o ile wydawca podejmie taką decyzję. Dzięki bieżącej aktualizacji naszej oferty planowana data ponownej sprzedaży takiego tytułu znajdzie się przy jego opisie.

Zamówienia:0 - 69,99 PLN>69,99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)4.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)10 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)12 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
113,50 zł 125,90 zł Oszczędzasz 12,40 zł

How much time do you have to cook dinner tonight?

Clodagh McKenna's brand-new title is inspired by how much time you have in your busy life and is packed with flavourful, speedy recipes that you can cook from start to finish in 10, 20 or 30 minutes. Destined to become the most useful book in your kitchen, In Minutes is filled with 80 recipes that will soon be weekly staples, from Warm Lentil Salad with Goat's Cheese to Spring Garden Gnocchi and Chicken Katsu Ramen. Divided into three chapters:

10-minute recipes - speedy salads to make you glow, pastas for the whole family and no-stress noodles

20-minute recipes - light and crispy tempuras, spicy curries for vegans and vegetarians alike, and single-serve ramens

30-minute recipes - healthy fish dishes, delicious tarts, mouth-watering burgers and one-pot chicken suppers

Clodagh is the master of accessible cooking that looks good and makes you feel good. She is obsessed with simple recipes that encourage you to cook from scratch most nights of the week. Speed and simplicity are key.

'As a chef I talk to people about food every day. People talk to me in person, on Instagram and they even stop me in the street to chat about food - I absolutely love it! They love to swap recipes, tell you their food preferences and where to buy the greatest ingredients, but the number one topic is time, and how much or how little they have, and how that affects what they cook and when they cook it.

Every other part of our lives is timed very carefully. How long we sleep, how much time we should spend exercising, how long it takes us to get to work. But cooking... It depends how long you've got, or how much time you are willing to spend.

I live fairly remotely and make dinner most nights rather than eating out or having takeaways, so this book is my answer to whether I have 10, 20 or 30 minutes to cook supper.'


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: In Minutes
Twoja ocena
Ocena ogólna