Manu, Recipes and Stories from My Brazil

 

Dostępność:

Wysyłamy w 10 dni

Wysyłamy w 10 dni – to znaczy, że takiego produktu nie mamy na półce w magazynie i musimy go sprowadzić od naszych stałych dostawców. Czas deklarowany przez większość wydawców to w zależności od podanej dostępności 10, 14, 15 lub 21 dni roboczych. Może się zdarzyć, że produkt zostanie doręczony nam wcześniej i wtedy niezwłocznie nastąpi wysyłka Twojego zamówienia.

Zamówienia:0 - 99 PLN>99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)7.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
Nasza cena 226,90 zł
'Manu Buffara is … the bridge to the next generation of strong, conscious, and thoughtful chefs.’ – Dominique Crenn

'Manu Buffara is amazing … a mother, warrior, cook, chef, environmental fighter, and superwoman.’ – Alex Atala

The story, inspiration, and recipes behind Latin America’s Best Female Chef (2022) and her eponymous restaurant in Curitiba

In this much anticipated book, award-winning chef Manoella Buffara (known as Manu) invites readers to discover how her love for her native Brazil became her greatest motivation. Through 60 never-before-published recipes and four evocative 'menu' collections, a set of welcome drinks, and petit-fours, Manu tells the story of a culinary career founded on a commitment to indigenous ingredients and underserved communities, as showcased within her restaurant Manu.

Forewords by Dominique Crenn and Manu's mentor, Alex Atala give further insight into the work of this inspiring chef. The book features specially commissioned photographs taken across a single year – of plated food, the land and sea that drive Buffara’s culinary vision, and the communities and ingredients that inspire her. This, her debut cookbook, presents an evocative reflection of the personal journey of the chef and the story of her community, life, and land, encapsulating the ambitions and values of one of the world’s most highly creative and globally respected chefs.


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Manu, Recipes and Stories from My Brazil
Twoja ocena
Ocena ogólna

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.