Mexico: The World Vegetarian

  • -10%
 

Dostępność:

Produkt na zamówienie

Produkt na zamówienie – to znaczy, że taki produkt jest w tym momencie trudno dostępny i musi zostać sprowadzany na Twoje specjalne zamówienie lub też wydawca musi wznowić chwilowo wyczerpany nakład tego tytułu. Czas oczekiwania może wynieść nawet do 6 tygodni roboczych. Jeśli w ciągu tego czasu nie uda nam się sprowadzić produktu, skontaktujemy się z Tobą i Ty zdecydujesz czy jeszcze chcesz na niego poczekać.

Zamówienia:0 - 69,99 PLN>69,99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)4.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
109,00 zł 120,90 zł Oszczędzasz 11,90 zł
Vibrant, bright and utterly alive - no other country is quite like Mexico. And the food is unique, complex and unreservedly delicious. To the uninitiated, Mexican food is deceptively simple, but these pages uncover the diverse recipes bound up in the history of the country and its cultural heritage, as Jane Mason guides you through the essentials of vegetarian Mexican cuisine.

With three different coast lines, seven climate zones and far ranging altitudes, the sheer variety of plant life in Mexico is outstanding, and perfect for a range of vegetarian recipes. Some of the world's most favourite ingredients originate in this incredible country - from sweet potatoes, vanilla and tomatoes to beans, squash and avocados - and this book is packed full of recipes that make the most of these stunning ingredients.

Each and every dish has a subtle balance of flavours and textures, and there is much to discover beyond tacos, burritos and guacamole. Delve into this mouth-watering book and uncover recipes such as:

broad bean and cactus soup
poblano peppers stuffed with cheese
tamales with refried beans
albondigas in a red chipotle sauce

And not forgetting the ultimate recipe for basic beans and a vast array of salsas.


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Mexico: The World Vegetarian
Twoja ocena
Ocena ogólna