Opinie o Nas

Mięso. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej

Dostępność:

34,50 zł 42,00 zł Oszczędzasz 7,50 zł
W serii „Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej” prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne – nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

„Mięso” to siódmy tom piętnastotomowej serii.

Dowiesz się z niego m.in.:

* jak przygotować podroby, aby były delikatne i smaczne,

* skąd się wzięła moda na sztufady z wołowiny,

* czym się różnią filety od kotletów,

* jakie mięso jest najlepsze na pieczeń,

* jak prawidłowo przygotować sznycle wiedeńskie oraz wiele innych dań.

Ponad 80 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu.





Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Mięso. Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Twoja ocena
Ocena ogólna