Minimalist Baker. Prosto, smacznie, wegańsko

  • nowość
 

Dostępność:

Wysyłamy w 24h

Wysyłamy w 24h – to znaczy, że taki produkt mamy w magazynie i wyślemy go w ciągu 24 godzin w dni robocze (1 dzień roboczy) od momentu złożenia zamówienia. Jeśli jednak zamówisz większą ilość takiego produktu, może się okazać, że nie mamy aż tylu egzemplarzy dostępnych 24h i będziesz musiał poczekać na niego dłużej niż 24h, o czym poinformujemy Cię w osobnym e-mailu.

Zamówienia: 0 - 69,99 PLN > 69,99 PLN Czas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł 0 zł 1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online) 4.99 zł 0 zł 1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online) 16.99 zł 0 zł 1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online) 12.99 zł 0 zł 3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem) 13.99 zł 0 zł 3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online) 4.99 zł 0 zł 1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem) 4.99 zł 0 zł 1 dzień roboczy
Wysyłka zagraniczna Sprawdź szczegóły >
33,00 zł 39,90 zł Oszczędzasz 6,90 zł
Jeśli uwielbiasz „Jadłonomię”, pokochasz i „Minimalist Baker”! Wystarczy jeden garnek, mniej niż 10 składników i co najwyżej 30 minut, by ugotować coś pysznego! Znajdziesz tu przepis na burgery, curry, burrito, tiramisu i wiele innych! Będzie prosto, smacznie i… wegańsko! Książka znanej na całym świecie pary blogerów kulinarnych!


Kiedy w 2012 roku Dana Shultz założyła bloga "Minimalist Baker" nie przypuszczała nawet, że jej proste roślinne przepisy zachwycą ludzi na całym świecie. Wielkie serce, talent i przede wszystkim kulinarna pasja pokazały, że gotować można szybko, pysznie i... zdrowo!


Znajdziesz tu 101 prostych do przygotowania, smacznych i - co najważniejsze - minimalistycznych przepisów. Idealne na pyszne śniadanie, romantyczną kolację, piknikowy wypad poza miasto, szybki lunch w pracy czy rodzinny obiad. Urzekną nie tylko wegan, ale i tych, którzy kochają jeść, a nie mają zbyt wiele czasu.


"Świetna książka, nowoczesne przepisy, a na dodatek autorzy z serca kulinarnej rzeczywistości, czyli Portland. Nie jedliście jeszcze wegańskiego popcornu ani hipisowskich płatków śniadaniowych? Dzięki «Minimalist Baker» nie tylko je zjecie, ale i zrobicie sami".

Monika Brzywczy, redaktor naczelna magazynu "Usta"


"To książka dla wszystkich, którzy kochają jeść aromatyczne dania, bez względu na dietę czy kulinarne przyzwyczajenia. Myślisz, że kuchnia roślinna ogranicza się do miski zielonej sałaty? Koniecznie chwyć po tę książkę - burczenie w brzuchu gwarantowane nawet u mięsożerców. Burrito, curry i burgery to potrawy, na widok których trudno nie zgłodnieć".

Dominika Wójciak, autorka książek "Warzywo" i "Ziarno"

Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Minimalist Baker. Prosto, smacznie, wegańsko
Twoja ocena
Ocena ogólna