Opinie o Nas

Of Ruine Or Some Blazing Starre (Digipack)


61,00 zł 65,50 zł Oszczędzasz 4,50 zł

Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Of Ruine Or Some Blazing Starre (Digipack)
Twoja ocena
Ocena ogólna
1. A Voice From Catland
2. Steven And I In The Field Of Stars
3. The Teeth Of The Winds Of The Sea
4. 'Moonlight, ' You Will Say
5. Into The Bloody Hole I Go
6. The Darkly Spendid World
7. The Cloud Of Unknowing
8. Let Us Go To The Rose
9. All The World Make Great Blood
10. The Great, Bloody, Bruised And Silent Veil Of The World
11. Into The Menstrual Night I Go
12. Dormition And Dominion
13. So: This Empire Is Nothing
14. This Shining Shining World