Persiana. Przepisy inspirowane kuchnią Bliskiego Wschodu

  • -18%

Dostępność:

Produkt niedostępny

Produkt niedostępny – produkt nie jest obecnie osiągalny u żadnego z naszych dostawców. Zawsze możliwy jest dodruk, wznowienie lub reedycja tytułu, o ile wydawca podejmie taką decyzję. Dzięki bieżącej aktualizacji naszej oferty planowana data ponownej sprzedaży takiego tytułu znajdzie się przy jego opisie.

Zamówienia: 0 - 69,99 PLN > 69,99 PLN Czas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł 0 zł 1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online) 4.99 zł 0 zł 1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online) 16.99 zł 0 zł 1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online) 12.99 zł 0 zł 3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem) 13.99 zł 0 zł 3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online) 4.99 zł 0 zł 1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem) 4.99 zł 0 zł 1 dzień roboczy
Paczka w RUCHU (Płatność online) 9.99 zł 0 zł 2-3 dni robocze
Wysyłka zagraniczna Sprawdź szczegóły >
57,50 zł 70,00 zł Oszczędzasz 12,50 zł
To prawdziwy pean na cześć bliskowschodnich smaków i składników.


Persiana zawiera sto przepisów na nowoczesne i łatwe w przygotowaniu wersje tradycyjnych potraw z południowych i wschodnich wybrzeży Morza Śródziemnego.



Wyśmienita książka – mam ochotę zjeść każdą kartkę.

PIERRE KOFFMANN


Biblia bliskowschodniej kuchni.

„OBSERVER FOOD MONTHLY”


Przejrzyście napisana, wypełniona smakowitymi potrawami, zaskakująco przystępna.

HUFFINGTON POST


Wspaniała propozycja dla początkujących, zapracowanych, a nawet dla profesjonalistów.

„GUARDIAN”


Fantastyczna skarbnica doskonałych dań.

RAYMOND BLANC


Najbardziej ekscytujący kulinarny debiut roku.

„SUNDAY TELEGRAPH STELLA”


Wspaniała, pasjonująca, po prostu wybitna.

„MAIL ON SUNDAY”


Sabrina przygotowuje dokładnie takie jedzenie, jakie ja uwielbiam jeść.

BRUNO LOUBET


Przewracając kartki, będziecie się ślinić jak psy Pawłowa.

„INDEPENDENT”


Piękna oda na cześć wonnych, egzotycznych potraw kuchni bliskowschodniej i nie tylko.

„A LITTLE BIRD”


Najnowsza wyrocznia kuchni perskiej.

„METRO”



KSIĄŻKA KUCHARSKA ROKU WEDŁUG MAGAZYNU „OBSERVER FOOD MONTHLY”

KSIĄŻKA ROKU W KONKURSIE MAGAZYNU „FOOD & TRAVEL”

Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Persiana. Przepisy inspirowane kuchnią Bliskiego Wschodu
Twoja ocena
Ocena ogólna