Opinie o Nas

Tasting Georgia

  • -10%

Dostępność:

Wysyłamy w 10 dni

Wysyłamy w 10 dni – to znaczy, że takiego produktu nie mamy na półce w magazynie i musimy go sprowadzić od naszych stałych dostawców. Czas deklarowany przez większość wydawców to w zależności od podanej dostępności 10, 14, 15 lub 21 dni roboczych. Może się zdarzyć, że produkt zostanie doręczony nam wcześniej i wtedy niezwłocznie nastąpi wysyłka Twojego zamówienia.

Zamówienia: 0 - 69,99 PLN > 69,99 PLN Czas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł 0 zł 1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online) 4.99 zł 0 zł 1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online) 16.99 zł 0 zł 1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online) 12.99 zł 0 zł 3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem) 13.99 zł 0 zł 3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online) 4.99 zł 0 zł 1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem) 4.99 zł 0 zł 1 dzień roboczy
Paczka w RUCHU (Płatność online) 7.99 zł 0 zł 2-3 dni robocze
Wysyłka zagraniczna Sprawdź szczegóły >
94,00 zł 103,90 zł Oszczędzasz 9,90 zł
A Food and Wine Journey in The Caucasus

One of Newsweek's 6 best travel books of the last decade
Winner Guild of Food Writers, Food and Travel Award 2018
Winner Best Food Book of 2017, Gourmand Cookbook Awards.
Shortlisted for the Art of Eating Prize.
Shortlisted for the IACP, Culinary Travel Book Award
The Atlantic 9 Best Cookbooks of 2017
NPR Best Cookbooks 2017
Award-winning food and wine writer and photographer Carla Capalbo has travelled across Georgia collecting recipes and gathering stories from traditional food and wine producers in this stunning but little-known country, nestled between the Caucasus Mountains and the Black Sea. The result is a beautifully illustrated cookbook and personal travel guide. Meet Georgia's best chefs and cooks and sample their vibrant, colourful cuisine, including vegetables blended with walnuts and aromatic herbs, subtly spiced stews and the irresistible cheese-filled khachapuri breads that are served on every table. Georgia is one of the world's oldest winemaking areas, with wines traditionally made in clay qvevri buried in the ground. These wines are some of today's most soughtafter by fans of natural and organic viticulture

Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Tasting Georgia
Twoja ocena
Ocena ogólna