The Meateater Fish and Game Cookbook. Recipes and Techniques for Every Hunter and Angler

 

Dostępność:

Wysyłamy w 10 dni

Wysyłamy w 10 dni – to znaczy, że takiego produktu nie mamy na półce w magazynie i musimy go sprowadzić od naszych stałych dostawców. Czas deklarowany przez większość wydawców to w zależności od podanej dostępności 10, 14, 15 lub 21 dni roboczych. Może się zdarzyć, że produkt zostanie doręczony nam wcześniej i wtedy niezwłocznie nastąpi wysyłka Twojego zamówienia.

Zamówienia:0 - 99 PLN>99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)7.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
157,00 zł Oszczędzasz 16,90 zł

Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem ceny aktualnej: 164,00 zł.

From the host of the television series and podcast MeatEater, the long-awaited definitive guide to cooking wild game, including fish and fowl, featuring more than 100 new recipes


"As a MeatEater fan who loves to cook, I can tell you that this book is a must-have."-Andrew Zimmern

When Steven Rinella hears from fans of his MeatEater show and podcast, it's often requests for more recipes. One of the most respected and beloved hunters in America, Rinella is also an accomplished wild game cook, and he offers recipes here that range from his takes on favorite staples to more surprising and exotic meals.

Big Game: Techniques and strategies for butchering and cooking all big game, from whitetail deer to moose, wild hogs, and black bear, and recipes for everything from shanks to tongue.
Small Game: How to prepare appetizers and main courses using common small game species such as squirrels and rabbits as well as lesser-known culinary treats like muskrat and beaver.
Waterfowl: How to make the most of available waterfowl, ranging from favorites like mallards and wood ducks to more challenging birds, such as wild geese and diving ducks.
Upland Birds: A wide variety of butchering methods for all upland birds, plus recipes, including Thanksgiving wild turkey, grilled grouse, and a fresh take on jalapeno poppers made with mourning dove.
Freshwater Fish: Best practices for cleaning and cooking virtually all varieties of freshwater fish, including trout, bass, catfish, walleye, suckers, northern pike, eels, carp, and salmon.
Saltwater Fish: Handling methods and recipes for common and not-so-common species of saltwater fish encountered by anglers everywhere, from Maine to the Bahamas, and from Southern California to northern British Columbia.
Everything else: How to prepare great meals from wild clams, crabs, crayfish, mussels, snapping turtles, bullfrogs, and even sea cucumbers and alligators.

Whether you're cooking outdoors or in the kitchen, at the campfire or on the grill, this cookbook will be an indispensable guide for both novices and expert chefs.

"Rinella goes to the next level and offers some real deal culinary know-how to make sure that your friends and family will dig what you put on the table."-Guy Fieri

"[A] must-read cookbook for those seeking a taste of the wild."-Publishers Weekly (starred review)

Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: The Meateater Fish and Game Cookbook. Recipes and Techniques for Every Hunter and Angler
Twoja ocena
Ocena ogólna

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.