Under the Olive Tree: Recipes from my Greek Kitchen

  • -10%
 

Dostępność:

Produkt niedostępny

Produkt niedostępny – produkt nie jest obecnie osiągalny u żadnego z naszych dostawców. Zawsze możliwy jest dodruk, wznowienie lub reedycja tytułu, o ile wydawca podejmie taką decyzję. Dzięki bieżącej aktualizacji naszej oferty planowana data ponownej sprzedaży takiego tytułu znajdzie się przy jego opisie.

Zamówienia:0 - 99 PLN>99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)7.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
134,50 zł 148,90 zł Oszczędzasz 14,40 zł
'Glorious and sumptuous. From the simplest dishes through to the more complex, Irini totally captures the gastronomy of Greece.' - Victoria Hislop

'This is my favourite cookbook of the year. A total joy from start to finish.' - Russell Norman

'A treasure trove of personal and factual information about the food of Greece and its islands.' - Simon Rogan

Under the Olive Tree is a stunning and user-friendly collection of delicious Greek family recipes from Irini Tzortzoglou, the 2019 champion of MasterChef UK. Including accessible, everyday dishes for the home cook, as well as an entertaining section full of Irini's tips and tricks for when you have a little more time or want to impress your guests.

Not only is Irini a fabulous cook, but she is a great teacher who cannot wait to show readers the dishes of her beloved homeland. With over 80 recipes, from breakfasts to quick dinners via salads full of sunshine, and on to feasting for Christmas, Easter and dinner parties, this cookbook is Irini's celebration of Greece.

'These recipes represent me as a cook and diner in that I like to experiment a little in putting flavours together, mixing classic combinations with my own touches.'

Recipes include:

* Chickpea and cumin fritters with a lemon and coriander yoghurt dip
* Cured salmon with star anise, yoghurt and ouzo cream, cucumber and fennel salad
* Aubergine topped with bulgur, sultanas, sundried tomatoes and pine nuts
* Braised Octopus in Red Wine with Sweetcorn Puree and Pepper Salsa
* Moussaka with beef, aubergine and red pepper sauce
* Slow-roasted lamb with herbs, lemon, mustard and honey
* Olive Oil, Almond and Candied Orange Baklava


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Under the Olive Tree: Recipes from my Greek Kitchen
Twoja ocena
Ocena ogólna

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.