Winter Wild: A Feast of Dark Delights

 

Dostępność:

Produkt niedostępny

Produkt niedostępny – produkt nie jest obecnie osiągalny u żadnego z naszych dostawców. Zawsze możliwy jest dodruk, wznowienie lub reedycja tytułu, o ile wydawca podejmie taką decyzję. Dzięki bieżącej aktualizacji naszej oferty planowana data ponownej sprzedaży takiego tytułu znajdzie się przy jego opisie.

Zamówienia:0 - 99 PLN>99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)7.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
261,90 zł
Set your taste-buds on fire as you embark on a thrilling gastronomic rollercoaster ride that takes you from the pulsating dark heart of Dark Mofo’s spectacular Winter Feast, to the midnight banquets, seductive supper clubs and dark dinners unearthed in the ‘Dark Fringe’, created in honour of Tasmania’s iconic festival of darkness.

Learn how to master the flames with Mona’s Heavy Metal Kitchen and appease your inner glutton with a smorgasbord of sublime fire cooked dishes, before descending into Dante’s Inferno to resurrect your corpses with a cornucopia of cocktails created by some of Tasmania’s most celebrated distilleries and bars.

Brimming full of stunning dark and moody images, this spectacular 596-page ode to the ‘Southern Hemisphere’ Winter and Winter Solstice, contains more than 180 delicious recipes, most of which have been especially recreated for this cookbook – including from Mona’s Heavy Metal Kitchen, inspired chef collaborations from the Dark Mofo Winter Feast and other feasts of darkness.

Sinners can also find tips on how to make the perfect cocktail, what to forage for, and when and what to grow for their Winter Table, as well as some suggestions of how to use their Winter produce. Winter Wild also celebrates some of the world’s most ancient Winter Solstice sites, ceremonies and rituals, as well as exploring what different cultures eat at this auspicious time.

Divinely, Winter Wild also contains two deliciously dark tales shared by professional storyteller Martin Maudsley from Dorset, who at the Huon Valley + Willie Smith’s Mid-Winter Fest in Tasmania, held the enraptured audiences in the palm of his hands. Are you ready? Snuggle up by a roaring fire and pour yourself a hot whisky toddy - Winter has never been cooler!


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Winter Wild: A Feast of Dark Delights
Twoja ocena
Ocena ogólna

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.