
Autorzy:
Opis
Opis
Książka zabiera czytelnika w podróż po japońskich porach roku - ich charakterystycznych potrawach, zwyczajach, świętach. Każdej porze roku towarzyszą przepisy na japońskie dania, które są łatwe do realizacji w domu z wykorzystaniem sezonowych składników dostępnych w Polsce. Autorami przepisów są Japończycy prowadzący zajęcia kulinarne dla cudzoziemców w Europie i w Japonii, dzięki czemu są one dostosowane do realiów gotowania poza Japonią. Dzielą się również swoimi osobistymi historiami i przemyśleniami, dając tym samym wgląd w japońską psyche i codzienne życie w Kraju Kwitnącej Wiśni. Publikacji towarzyszą artystyczne zdjęcia japońskich pór roku, zwyczajów i potraw.
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Wydawnictwo Kirin
ul. Żemojtela 12
85-796 Bydgoszcz
kirin@kirin.pl
516367855
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Wydawnictwo Kirin
ul. Żemojtela 12
85-796 Bydgoszcz
kirin@kirin.pl
516367855
Szczegóły
Szczegóły
Data wydania: 29.06.2020
Liczba stron: 174
Wymiary: 20.5x20.5
Typ okładki:miękka okładka
Wydawca: Kirin
Autorzy:
Tytuł:Japoński rok od kuchni
Kategorie:
EAN: 9788362945948
Recenzje
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
Nasza cena:37,60 złCena sugerowana przez wydawcę: 49,90 zł
Produkt niedostępny
Dostawa do księgarni0 zł
Sprawdź koszt dostawy



























