
Autorzy:
Data wydania: 20.03.2015
Typ okładki:miękka okładka
EAN: 9788302152573
Opis
Opis
Zeszyt ćwiczeń, przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, jest skorelowany z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Przedstawia zagadnienia i pomaga wyćwiczyć umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów, napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami regionalnymi, kuchniami narodowymi, potrawami dietetycznymi oraz żywnością wygodną i funkcjonalną.
Szczegóły
Szczegóły
Data wydania: 20.03.2015
Liczba stron: 488
Wymiary: 17.0x24.0 cm
Typ okładki:miękka okładka
Autorzy:
Tytuł:Procesy technologiczne w gastronomi. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Kwalifikacja T.6. Ćwiczenia część 2 / REA
Kategorie:
EAN: 9788302152573
Recenzje
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.