Dostawa 0 zł do sieci księgarń

Bezpłatna wysyłka powyżej 149 zł

Gwarancja zadowolenia z zakupów

Tryb offline

The Food and Cooking of Rome and Naples: 65 Classic Dishes from Central Italy and Sardinia

Wydawca: Aquamarine
Data wydania: 01.08.2011
Typ okładki:twarda okładka
EAN: 9781903141885
Opis

Opis

65 classic dishes from central Italy (Lazio, Campania, Abuzzo, Molise) and Sardinia, also exploring the geography, history and climate of the featured areas.
Recenzje

Recenzje

Produkt nie ma jeszcze recenzji.

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.

Nasza cena:66,32 złCena katalogowa dostawcy: 88,90 zł
Wysyłamy w 5-7 dni
Dostawa do księgarni
0 zł
Sprawdź koszt dostawy

Inne książki tego autora > Harris, Valentina Harris

  • accessible