
Autorzy:
Opis
Opis
65 classic dishes from central Italy (Lazio, Campania, Abuzzo, Molise) and Sardinia, also exploring the geography, history and climate of the featured areas.
Szczegóły
Szczegóły
Data wydania: 01.08.2011
Liczba stron: 128
Wymiary: 279 x 239 x 18
Typ okładki:twarda okładka
Wydawca: Aquamarine
Autorzy:
Tytuł:The Food and Cooking of Rome and Naples: 65 Classic Dishes from Central Italy and Sardinia
EAN: 9781903141885
Recenzje
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
Nasza cena:66,32 złCena katalogowa dostawcy: 88,90 zł
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9+
Wysyłamy w 5-7 dni
Dostawa do księgarni0 zł
Sprawdź koszt dostawy































