
Opis
From Small Eats like Xiao Long Bao and Prawn Toasts to comforting soups such as Bak Kut Teh and Hot and Sour Soup, every dish is crafted to deliver restaurant-quality results using genuine ingredients. The book also features vibrant rice and noodle dishes like Hong Kong Style Beef Fried Rice and Char Kway Teow, alongside a variety of poultry, beef, lamb, pork, seafood, and vegetable recipes.
Vincent’s comprehensive guide ensures that you can achieve truly authentic and delicious wok cooking, perfect for any meal or occasion.
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Penguin Random House Ireland Limited
Morrison Chambers, 32 Nassau Street
D02 YH68 Dublin
productsafety@penguin.co.uk
Szczegóły
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9+