
Autor:
Opis
Opis
Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw, na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Medyk spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Człuchowska 66
01-360 Warszawa
bok@medyk.com.pl
22 666 43 32
Szczegóły
Szczegóły
Data wydania: 28.10.2020
Liczba stron: 144
Wymiary: 20.5 x 14.4
Typ okładki:miękka okładka
Wydawca: MEDYK
Autor:
Tytuł:Toksykologia żywności
Kategorie:
EAN: 9788387340551
Recenzje
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
Nasza cena:19,40 złCena sugerowana przez wydawcę: 24,00 zł
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9+
Wysyłamy w 3 dni
Dostawa do księgarni0 zł
Sprawdź koszt dostawy