
Autorzy:
Opis
Opis
Jest to nowoczesny, przejrzysty podręcznik akademicki, w którym omówiono podstawowe składniki odżywcze, witaminy i składniki mineralne oraz ich przemiany w organizmie. Przedstawiono też główne grupy produktów żywnościowych, ich wartość odżywczą, występowanie i pożądaną wielkość spożycia. Cenne jest uwzględnienie problemu interakcji witamin z lekami.
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
PZWL Wydawnictwo Lekarskie Sp. z o.o.
ul. G. Daimlera 2
02-460 Warszawa
recepcja@pwn.pl
22 695 48 15
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
PZWL Wydawnictwo Lekarskie Sp. z o.o.
ul. G. Daimlera 2
02-460 Warszawa
recepcja@pwn.pl
22 695 48 15
Szczegóły
Szczegóły
Data wydania: 01.01.2007
Liczba stron: 468
Wymiary: 16,5x23,5 cm
Typ okładki:miękka okładka
Wydawca: PZWL
Autorzy:
Tytuł:Bromatologia. Zarys nauki o żywności i żywieniu
Kategorie:
EAN: 9788320036039
Dodatki
Dodatki
0
Recenzje
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.