Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

 

Dostępność:

Wysyłamy w 10 dni

Wysyłamy w 10 dni – to znaczy, że takiego produktu nie mamy na półce w magazynie i musimy go sprowadzić od naszych stałych dostawców. Czas deklarowany przez większość wydawców to w zależności od podanej dostępności 10, 14, 15 lub 21 dni roboczych. Może się zdarzyć, że produkt zostanie doręczony nam wcześniej i wtedy niezwłocznie nastąpi wysyłka Twojego zamówienia.

Zamówienia:0 - 99 PLN>99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)7.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
159,50 zł Oszczędzasz 17,40 zł

Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem ceny aktualnej: 176,90 zł.

This complete cooking course on charcuterie, written by the world-renowned culinary school’s experienced teaching team of chefs, features everything you need to know to create delicious terrines, pâtés, pies, and other charcuterie dishes. It includes 35 techniques explained in more than 200 step-by-step instructions, to prepare sausages, debone and fillet fish, or decorate a pâté en croute, and 70 recipes organized by category: pies, tarts, and pâtés en croute; pâtés and terrines; rillettes and pulled meats and fish; stuffed dishes; and cooked charcuterie.

Replete with 350 illustrations, this comprehensive cookbook explains the history and fundamentals of French charcuterie-an age-old craft-provides key terms and their definitions, and includes detailed diagrams of meat cuts in the US, UK, and France. Base recipes for pastry, broths, and stuffings as well as condiments such as chutney or pickled vegetables are featured, alongside techniques for cutting and cleaning ingredients and assembling and decorating dishes. From country pâté to eggplant and miso terrine, Scotch eggs to spicy cabbage and herb sausages, salmon and spinach terrine to Beef Wellington, or Serrano ham croquettes to blood sausage empanadas, the easy-to-follow recipes include traditional versions as well as innovative, modern reinterpretations, including plant-based and meatless variations.


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Charcuterie: Pates, Terrines, Savory Pies: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Twoja ocena
Ocena ogólna

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.