
Opis
Dlaczego domowy chleb jest zdrowszy?
Bo domowy najlepszy! Bo wiem, co dodaję! Bo lubię swój chleb ! Bo taniej i zdrowiej! Bo wszystkim smakuje ! Bo zakwas czyni cuda!
Poznaj autorską metodę Marka Zaremby 7 minut bez zagniatania, dzięki której upieczesz chleb jak z dobrej piekarni rzemieślniczej. Pieczywo, którego przygotowanie wymaga minimalnego czasu, niewiele wysiłku i tylko kilku składników! Bez wyrabiania, bez czekania na idealne wyrośnięcie ciasta, bez skomplikowanej instrukcji. Prościej się już nie da!
Zastosuj metodę 7 minut bez zagniatania w swojej kuchni, i odkryj leczniczą moc orkiszu. Zapomnij o wzdęciach i bólu brzucha!
- Przejmij kontrolę nad tym, jaki chleb jesz.
- Naucz się rozpoznawać dobry chleb ze sklepu.
- Odkryj uzdrawiającą moc pradawnego zboża.
Gdy już masz na stole pachnący chleb z chrupiącą skórką, skorzystaj ze sprawdzonych przepisów na domowe smarowidła i przełam codzienną śniadaniową nudę. Ugotuj przepyszne i zdrowe zupy, którymi najesz się do syta. Przygotuj sałatki z grzankami orkiszowymi. Spraw przyjemność sobie i swoim bliskim, serwując zdrowe słodkie wypieki. Smacznego!
Chleb i smarowidło – Pieczywo, które leczy, nie powoduje wzdęć ani nadwagi
Odkryj sekrety zdrowego pieczywa dzięki autorskiej metodzie Marka Zaremby – 7 minut bez zagniatania. Ta książka to klucz do przygotowania domowego chleba, który nie tylko smakuje wyśmienicie, ale także wspiera Twoje zdrowie!
Dla kogo jest ta książka?
- Osoby pragnące zdrowo się odżywiać
- Miłośnicy domowego pieczywa
- Osoby z problemami trawiennymi, takimi jak wzdęcia
- Rodziny szukające prostych przepisów na chleb
- Osoby zainteresowane zdrowym stylem życia
Co zyskasz dzięki tej publikacji?
- Przejmiesz kontrolę nad tym, co jesz, piekąc własny chleb
- Nauczysz się rozpoznawać dobry chleb w sklepie
- Odkryjesz uzdrawiającą moc orkiszu, eliminując wzdęcia i bóle brzucha
- Zaoszczędzisz czas i pieniądze, piekąc chleb w domu
- Przygotujesz pyszne pieczywo z minimalną ilością składników
Kluczowe tematy i obszary
- Metoda 7 minut bez zagniatania
- Zdrowe składniki i ich wpływ na organizm
- Przygotowanie chleba w domowych warunkach
- Korzyści zdrowotne płynące z orkiszu
- Przepisy na smarowidła do chleba
O Autorze
Marek Zaremba to pasjonat zdrowego odżywiania i autor wielu książek kulinarnych. Jego metody pieczenia chleba zdobyły uznanie wśród miłośników zdrowego stylu życia, a jego przepisy są proste i dostępne dla każdego.
O Wydawcy
Wydawnictwo Pascal to renomowany wydawca książek kulinarnych, który od lat dostarcza czytelnikom inspiracji do zdrowego gotowania. Specjalizuje się w publikacjach, które łączą pasję do gotowania z dbałością o zdrowie.
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Pascal
Zapora 25
43-382 Bielsko-Biała
pascal@pascal.pl
338282888
Szczegóły
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9+



























































