
Opis
Savor the culinary savoir-faire of ferrandi paris, The world-renowned cooking school
Tempering and coating, ganaches and truffles, puff pastry and candy, chocolate ribbons and other decorative flourishes - this essential reference reveals 42 fundamental techniques to master cooking with chocolate, explained step by step through text and more than 250 photographs.
From the classics - chocolate mousse, custard tart, éclairs, profiteroles, macarons - to celebration cakes and sophisticated plated desserts, this volume presents 76 recipes for all occasions, from quick desserts to festive specialties, for the home chef and experienced professional alike.
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Justin Hamilton
info@abramsandchronicle.co.uk
+44 2077132060
Szczegóły
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9+