Dostawa 0 zł do sieci księgarń

Bezpłatna wysyłka powyżej 149 zł

Gwarancja zadowolenia z zakupów

Tryb offline
Opis

Opis

'A delicious cornucopia of classic French cookery delivered with aplomb.' - Grace Dent

'Everyone should experience a beautiful coq au vin, a classic tarte tatin. Chef Matt makes French food easy for everyone.' - Matty Matheson

With a foreword by Raymond Blanc, this is the indispensable guide to classic French cookery...

- Garlicky roast chicken, crispy potatoes and salad with a simple vinaigrette.
- Moules Mariniere with white wine, garlic and parsley.
- Beef Bourginon in a rich, velvety red wine sauce.
- Decadent chocolate mousse made from three ingredients.

Matthew Ryle, is a classically trained chef with a genuine love of French cuisine. He is Executive Chef at acclaimed London restaurants Maison and Café François and shares his culinary expertise on his hugely popular social media channels. In his first book, French Classics, he shows home cooks how to create both easy and elevated recipes with faultless results every time.

'Passion for French food shines from every page. A must-have for anyone looking to explore the flavors and traditions of French cooking.' - Paul Ainsworth

'Nothing short of brilliant.' - Ravneet Gill



Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Bloomsbury Publishing Plc
Bedford Square 50
London
contact@bloomsbury.com
+44 (0)20 7631 5600
Recenzje

Recenzje

Produkt nie ma jeszcze recenzji.

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.

Nasza cena:107,73 złCena katalogowa dostawcy: 144,90 zł
Wysyłamy w 5-7 dni
Dostawa do księgarni
0 zł
Sprawdź koszt dostawy

Inni kupili również

  • accessible