
Autor:
Opis
Opis
Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace’a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków. Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce? Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę? Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast? Kodeks smakosza odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, oferuje gruntowną wiedzę. Dziś traktujemy go przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy.
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Wydawnictwo Słowo/Obraz Terytoria
Pniewskiego 4 lok. 1
80-246 Gdańsk
slowo@terytoria.com.pl
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Wydawnictwo Słowo/Obraz Terytoria
Pniewskiego 4 lok. 1
80-246 Gdańsk
slowo@terytoria.com.pl
Szczegóły
Szczegóły
Data wydania: 01.01.2023
Liczba stron: 230
Wymiary: 14.0x17.0cm
Typ okładki:twarda okładka
Wydawca: Słowo/Obraz Terytoria
Autor:
Tytuł:Kodeks smakosza.
EAN: 9788383250625
Recenzje
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
Nasza cena:44,67 złCena sugerowana przez wydawcę: 65,00 zł
- 1
- 2
- 3
- 4
Wysyłamy w 24h
Dostawa do księgarni0 zł
Sprawdź koszt dostawy