
Opis
Nasza kucharska książka jest pretekstem do kulinarnej wędrówki po Polsce. W każdym regionie kraju zaskoczy nas bogactwo i różnorodność lokalnej kuchni, używanych przypraw i dodatków. Tradycyjne pieczywa i domowe wędliny, własne przetwory z owoców i warzyw, zawiesiste zupy, pieczone mięsa, grzyby na wiele sposobów – no i rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego nalewki owocowe i miody pitne. Przepisy kulinarne zawarte w naszej książce, pozwolą przygotować kilkadziesiąt potraw tradycyjnej kuchni polskiej.
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Wydawnictwo Parma Press Bogna Parma
Al. Piłsudskiego 189b
05-270 Marki
wydawnictwo@parmapress.com.pl
601801788
Szczegóły
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9+