
Opis
O Autorze:
Lech Tkaczyk, rocznik 1956, to niezwykle ceniony dietetyk żywienia człowieka. Ukończył studia magisterskie na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, specjalista w dziedzinie ogólnej technologii żywienia. Absolwent Międzynarodowych Studiów Doktoranckich w zakresie Marketingu i Zarządzania na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Po ukończeniu studiów rozpoczął pracę w zakładach spożywczych, gdzie zdobywał doświadczenie w zakresie praktycznego żywienia człowieka.
Jego wiedza i umiejętności zaowocowały publikacjami o żywieniu, w tym poradnikami kulinarnymi, które zyskały dużą popularność wśród czytelników. Lech Tkaczyk jest również twórcą tzw. Diety Funkcjonalnej, w której podkreśla znaczenie ziół i przypraw w codziennej diecie. Specjalizuje się w tworzeniu receptur mieszanek przyprawowych. Wśród jego najnowszych książek znajdują się dzieła popularyzujące diety dla zdrowia wątroby, nerek, prostaty,innych ważnych organów u człowieka.
W swoich ksiażkach łączy wiedzę związaną ze zdrowym stylem życia,działaniami podnoszącymi ogólną zdrowotność człowieka,a także z praktycznymi poradami żywieniowymi, dietami,także pełnymi jadłospisami na określony czas,które mają wpływ na hamowanie procesów starzenia. Zapraszamy do lektury jego dzieł – odkryjcie z nim smak zdrowia i mądrości
zawartej w naturze!
Stron 186, oprawa miękka
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Wydawnictwo Astrum
ul.Norwida 19/6
50-374 Wrocław
l.tkaczyk@astrum.wroc.pl
733468895
Szczegóły
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9+