Orexi! Feasting at the modern Greek Table

 

Dostępność:

Wysyłamy w 10 dni

Wysyłamy w 10 dni – to znaczy, że takiego produktu nie mamy na półce w magazynie i musimy go sprowadzić od naszych stałych dostawców. Czas deklarowany przez większość wydawców to w zależności od podanej dostępności 10, 14, 15 lub 21 dni roboczych. Może się zdarzyć, że produkt zostanie doręczony nam wcześniej i wtedy niezwłocznie nastąpi wysyłka Twojego zamówienia.

Zamówienia:0 - 99 PLN>99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)7.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)7.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
99,00 zł Oszczędzasz 10,90 zł

Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem ceny aktualnej: 109,90 zł.

A collection of over 80 classic and modern recipes from MasterChef semi-finalist Theo Michaels; paying homage to his heritage by championing new modern dishes inspired by the flavours of Greece and Cyprus.

Kali orexi is the Greek equivalent of bon appétit and this enticing book will certainly whet your appetite! Organized in chapters entitled Meze, Sea, Land, Sun and Fire, Theo's recipes evoke a sense of connection to nature, seasonality, abundance and sociable eating. Fresh ingredients sing from the plate, from juicy watermelon and glossy kalamata olives, to fragrant oregano-roasted lamb and delicate vine-leaf-baked sea bass. Meze features mouth-watering small plates for sharing from whipped dips to meatballs. The sea is woven into Greek culture and seafood is a staple; enjoy the freshest fish and shellfish cooked simply and served with a squeeze of lemon juice. Meat is a huge part of the Greek diet – rabbit, goat, chicken, lamb are the mainstay with pork enjoyed at Easter celebrations. Cooking over charcoal is part of daily life. The Cypriots use a large rotisserie famous for its souvla (long skewer), while mainland Greece make souvlaki and both BBQ and oven-roasted dishes are included here. Greek yogurt, along with artisan cheeses (feta, halloumi etc.) can be eaten hot (saganaki) or shaved into vibrant salads and the traditions of 'horta' means there are plenty of vegetable dishes to enjoy. Finally, Greek desserts are often just a sweet note to savour with a bitter black coffee or you may prefer a Greek-inspired cocktail such as an Ouzo Sour.


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Orexi! Feasting at the modern Greek Table
Twoja ocena
Ocena ogólna

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.