Opinie o Nas

Our Pathetic Age (2 Vinyl)

  • -17%
  • nowość


132,50 zł 159,99 zł Oszczędzasz 27,49 zł

Więcej informacji
Data wydania 29 lis 2019
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Our Pathetic Age (2 Vinyl)
1. Nature Always Wins
2. Slingblade
3. Intersectionality
4. Beauty, Power, Motion, Life, Work, Chaos, Law
5. Juggernaut
6. Firestorm
7. Weightless
8. Rosie
9. If I Died Today
10. My Lonely Room
1. Drone Warfare (Feat. Nas, Pharaohe Monch)
2. Rain on Snow (Feat. Inspectah Deck, Ghostface Killah, Raekwo
3. Rocket Fuel (Feat. De La Soul)
4. C.o.n.f.o.r.m. (Feat. Gift of Gab, Lateef the Truth Speaker,
5. Small Colleges (Stay with Me) (Feat. Wiki, Paul Banks)
6. Jojo's Words (Feat. Stro)
7. Kings & Queens (Feat. Run the Jewels)
8. Taxin' (Feat. Dave East)
9. Dark Side of the Heart (Feat. Fantastic Negrito, Jumbo is Dr
10. I Am Not a Robot (Interlude)
11. Urgent, Important, Please Read (Feat. Rockwell Knuckles, Tef
12. Our Pathetic Age (Feat. Sam Herring)