Dostawa 0 zł do sieci księgarń

Bezpłatna wysyłka powyżej 149 zł

Gwarancja zadowolenia z zakupów

Tryb offline
Opis

Opis

Towar z kategorii OUTLET.

Tytuł może zawierać następujące uszkodzenia:
- uszkodzoną, porysowaną, pogiętą okładkę,
- zagięcia, zżółknięcia stron,
- brakujące dodatki (np. płyty, art. papiernicze, naklejki) itp.
- brakujące baterie, popsute elementy dźwiękowe.
Towar z tej kategorii nie podlega wymianie na towar pełnowartościowy.
Ilość egz. ograniczona.


Lepiej rzadziej, ale dobrze!

Czy tak brzmi Wasza odpowiedź na pytanie: jeść mięso, czy nie jeść? Oto książka, która Wam w tym pomoże: przeczytajcie interesujący reportaż na temat naturalnego chowu zwierząt w gospodarstwie ekologicznym, a od mistrzów w fachu rzeźnickim dowiecie się, jak rozpoznawać jakość mięsa, w jaki sposób wykorzystuje się części wieprzowiny, wołowiny, jagnięciny i cielęciny.

Z pewnością przydatne będą tez informacje o sprzętach i przyborach kuchennych. A potem zabierzcie się do gotowania, wykorzystując nasze smakowite przepisy pogrupowane według najważniejszych metod obróbki kulinarnej: od smażenia, po parzenie. Ponad setka przepisów – od klasycznych do współczesnych i całkiem nowych kreacji – dowodzi, że z wieprzowiny, wołowiny, cielęciny i jagnięciny można przyrządzić o wiele więcej niż tylko sznycle, bitki i gulasz!

Pokażcie co potraficie! Powodzenia i smacznego!

Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Dressler Dublin sp. z o.o.
Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki
wydawnictwo@dressler.com.pl
+48 22 733 50 00
Recenzje

Recenzje

Produkt nie ma jeszcze recenzji.

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.

Nasza cena:17,97 złCena sugerowana przez wydawcę: 59,90 zł
Wysyłamy w 24h
Dostawa do księgarni
0 zł
Sprawdź koszt dostawy

Inni kupili również

  • accessible