Opinie o Nas

Pleased To Eat You (Digipack)


52,50 zł 56,50 zł Oszczędzasz 4,00 zł

Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Pleased To Eat You (Digipack)
Twoja ocena
Ocena ogólna
1.She Keeps Me Coming and I Keep Going Back [Explicit]
2.We Want a War
3.Just Another White Boy [Explicit]
4.Go Home and Die
5.Low Down Dirty Pig [Explicit]
7.One Bad Mother
8.Woke Up This Morning
9.Drinking My Life Away [Explicit]
10.Endless Ride
11.Hang Tight
13.Tired of Pretending That I Give a Shit [Explicit]