
Autorzy:
Opis
Opis
Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia; Organizowanie produkcji gastronomicznej). Każdy rozdział zawiera krótki wstęp teoretyczny, będący powtórzeniem najważniejszych wiadomości, i karty pracy z zadaniami.
Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia, które szlifują umiejętności ucznia i ułatwiają prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń.
Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny swoich umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia, które szlifują umiejętności ucznia i ułatwiają prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń.
Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny swoich umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Szczegóły
Szczegóły
Data wydania: 20.01.2016
Liczba stron: 160
Wymiary: 20.5x28.5 cm
Typ okładki:miękka okładka
Autorzy:
Seria: PRAKTYCZNA NAUKA ZAWODU
Tytuł:Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja. Tom 15. Podręcznik
Kategorie:
EAN: 9788302149764
Recenzje
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
Nasza cena:69,80 złCena sugerowana przez wydawcę: 71,90 zł
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9+
Wysyłamy w 3 dni
Dostawa do księgarni0 zł
Sprawdź koszt dostawy
Seria
Wybrano13 produktów







Łączna kwota:
792,32 zł
Wysyłamy w 3 dni