Dostawa 0 zł do sieci księgarń

Bezpłatna wysyłka powyżej 149 zł

Gwarancja zadowolenia z zakupów

Tryb offline
Opis

Opis

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia; Organizowanie produkcji gastronomicznej). Każdy rozdział zawiera krótki wstęp teoretyczny, będący powtórzeniem najważniejszych wiadomości, i karty pracy z zadaniami.
Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia, które szlifują umiejętności ucznia i ułatwiają prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń.
Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny swoich umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
Szczegóły

Szczegóły

Data wydania: 20.01.2016
Liczba stron: 160
Wymiary: 20.5x28.5 cm
Typ okładki:miękka okładka
Tytuł:Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja. Tom 15. Podręcznik
EAN: 9788302149764
Recenzje

Recenzje

Produkt nie ma jeszcze recenzji.

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.

Nasza cena:69,80 złCena sugerowana przez wydawcę: 71,90 zł
Wysyłamy w 3 dni
Dostawa do księgarni
0 zł
Sprawdź koszt dostawy

Seria

Wybrano13 produktów
Łączna kwota:
792,32 zł
Wysyłamy w 3 dni