
Opis
Autorka książki – doświadczona dietetyczka – podpowiada, jak przechytrzyć metrykę. Opierając się na najnowszych wynikach badań i wiarygodnych źródłach naukowych, radzi, co jeść, jak przyrządzać potrawy i przechowywać pożywienie oraz czego unikać, by nie przyspieszać procesów starzenia. Słowem: proponuje styl odżywiania, który pomoże dłużej cieszyć się młodym wyglądem, dobrym samopoczuciem, a także może wydłużyć życie i zapobiec wielu chorobom czy dolegliwościom.
Podaje ponad 100 sprawdzonych przepisów na: sałatki i dania z warzyw, zupy, dania z mięsem i rybami, bezmięsne i wegetariańskie, koktajle i desery – na potrawy zawierające naturalne przeciwutleniacze, które pomagają zwalczać wolne rodniki.
Agata Lewandowska – dietetyczka z kilkunastoletnim doświadczeniem, autorka ponad 20 poradników dietetycznych. Absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, SGGW oraz podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS, ukończyła też liczne kursy i szkolenia. Pisze artykuły, prowadzi warsztaty, wykłady i webinary.
Przepisy na młodość – Dieta anti-aging
Odkryj sekrety młodości dzięki książce "Przepisy na młodość". Autorka, doświadczona dietetyczka Agata Lewandowska, dzieli się sprawdzonymi przepisami oraz cennymi wskazówkami, które pomogą Ci zachować młody wygląd i dobre samopoczucie na dłużej.
Dla kogo jest ta książka?
- Osoby pragnące opóźnić proces starzenia
- Miłośnicy zdrowego stylu życia
- Osoby z problemami zdrowotnymi, takimi jak dolegliwości żołądkowe czy problemy z pamięcią
- Osoby szukające inspiracji kulinarnych w diecie anti-aging
Co zyskasz dzięki tej publikacji?
- Praktyczne porady dotyczące zdrowego odżywiania
- Ponad 100 przepisów na zdrowe i smaczne potrawy
- Wiedzę na temat naturalnych przeciwutleniaczy i ich wpływu na organizm
- Umiejętność przygotowywania potraw, które wspierają długowieczność i dobre samopoczucie
Kluczowe tematy i obszary
- Dieta anti-aging
- Przepisy na sałatki, zupy, dania mięsne i wegetariańskie
- Znaczenie przeciwutleniaczy w diecie
- Przechowywanie i przygotowywanie zdrowych potraw
O Autorce
Agata Lewandowska to doświadczona dietetyczka z kilkunastoletnim stażem, autorka ponad 20 poradników dietetycznych. Jest absolwentką Warszawskiego Uniwersytetu, a jej wiedza opiera się na najnowszych badaniach i wiarygodnych źródłach naukowych.
O Wydawcy
RM to renomowane wydawnictwo, które specjalizuje się w publikacjach z zakresu zdrowia, diety i stylu życia. Dzięki wysokiej jakości treści, RM zdobyło zaufanie czytelników poszukujących rzetelnych informacji.
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa
handlowy@rm.com.pl
22 870 60 46
Szczegóły
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9+






































