Przy jednym stole. 100 przepisów z mięsem i wegańskich

  • nowość
 

Dostępność:

Wysyłamy w 24h

Wysyłamy w 24h – to znaczy, że taki produkt mamy w magazynie i wyślemy go w ciągu 24 godzin w dni robocze (1 dzień roboczy) od momentu złożenia zamówienia. Jeśli jednak zamówisz większą ilość takiego produktu, może się okazać, że nie mamy aż tylu egzemplarzy dostępnych 24h i będziesz musiał poczekać na niego dłużej niż 24h, o czym poinformujemy Cię w osobnym e-mailu.

Zamówienia:0 - 69,99 PLN>69,99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)4.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
57,50 zł 69,90 zł Oszczędzasz 12,40 zł

Smaczna oraz mądra kuchnia Anety i Jaśka Kuroniów to kuchnia dla każdego.

Wydawać by się mogło, że decydując się na napisanie tej książki, autorzy postawili przed sobą niełatwe zadanie. Co zrobić, gdy przy jednym stole spotykają się osoby o całkowicie odmiennych preferencjach kulinarnych? W przypadku Anety i Jaśka - żona weganka i uwielbiający mięso mąż.

Jak się jednak okazuje, w kuchni nie ma rzeczy niemożliwych! Dzięki kulinarnemu doświadczeniu oraz wiedzy, którą wynieśli nie tylko z najlepszych szkół, ale też z rodzinnych domów, Aneta i Jasiek udowadniają, że można prowadzić kuchnię, w której każdy znajdzie swoje ulubione potrawy.

Przy jednym stole to 100 autorskich przepisów na przepyszne dania, w tym wiele w dwóch odsłonach – wege i z mięsem, np. frittata z wędzonym boczkiem lub w wersji wegańskiej ze szpinakiem, pomidorkami koktajlowymi i boczniakiem; smalec na słoninie z dodatkiem jabłka lub w roślinnej wersji z fasoli; burger w klasycznej odsłonie z wołowiny albo w nowoczesnej wersji – z grzybów i brązowego ryżu.

Ponadto w książce znajdziesz pomysły na dania, które pozwolą wykorzystać każdy składnik, bo kuchnia w duchu zero waste to konik Jaśka, a także wiele kulinarnych, praktycznych tipów.

Dla każdego coś smacznego!


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Przy jednym stole. 100 przepisów z mięsem i wegańskich
Twoja ocena
Ocena ogólna