Dostawa 0 zł do sieci księgarń

Bezpłatna wysyłka powyżej 149 zł

Gwarancja zadowolenia z zakupów

Tryb offline
Opis

Opis

Discover this collection of delicious recipes from Sicily, complete with specially commissioned photography of the beautiful Mediterranean island.

From the bustling streets of Palermo to the colourful markets of Cefalu, from arancini to cannoli, Sicily is home to some of the world's freshest, most delicious food. In this collection of recipes curated by Sicilian Enza Genovese, travel the entire island of Sicily in food, learning how to easily prepare the tastiest hallmark dishes of this Italian region, alongside some new favourites, at home.

Chapters include:

Antipasti: arancini, Nonna's eggplant parmigiana, Sicilian focaccia
Pasta: Casarecce alla Norma, spaghetti with ricotta and pistachios, sardine bucatini
Risotto and couscous: artichoke and pea risotto, Trapanese couscous, lobster risotto
Meat: meatballs in white sauce, pork ragu, vegetable polpettone
Fish: stuffed calamari, swordfish with capers and almonds, tuna millefoglie




Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Hachette UK Limited
Victoria Embankment 50
EC4Y 0DZ London
enquiries@hachette.co.uk
44 20 3122 6000
Recenzje

Recenzje

Produkt nie ma jeszcze recenzji.

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.

Nasza cena:116,12 zł

Cena katalogowa dostawcy: 155,90 zł

Wysyłamy w 5-7 dni
Dostawa do księgarni
0 zł
Sprawdź koszt dostawy
  • accessible