Silo. The Zero Waste Blueprint

  • -10%
 

Dostępność:

Wysyłamy w 14 dni

Wysyłamy w 14 dni – to znaczy, że takiego produktu nie mamy na półce w magazynie i musimy go sprowadzić od naszych stałych dostawców. Czas deklarowany przez większość wydawców to w zależności od podanej dostępności 10, 14, 15 lub 21 dni roboczych. Może się zdarzyć, że produkt zostanie doręczony nam wcześniej i wtedy niezwłocznie nastąpi wysyłka Twojego zamówienia.

Zamówienia:0 - 69,99 PLN>69,99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)4.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
110,00 zł 121,90 zł Oszczędzasz 11,90 zł
"This is not a cook book but a true source of knowledge and inspiration." - Zero Waste Europe

"I've always said that it's in a chef's DNA to utilize what would otherwise be thrown away. We are hardwired to take the uncoveted and make it delicious. But Doug McMaster is on another level entirely-he is doing some of the most thorough and thoughtful work on food waste today. This book gives you more than a glimpse into his mind. It provides a much needed roadmap for a future of limited resources and growing demands." -Dan Barber, Chef/Co-owner of Blue Hill and Blue Hill at Stone Barns


Silo maps out an extraordinary new plan from radical young chef Douglas McMaster, founder of SILO the first zero food-waste restaurant-a food system for the future. He's a man on a mission-dedicated to weaning us from our entrenched and over-processed food habits, encouraging us to go for the purest, most natural and efficient way to cook and eat, committed to de-industrializing our food system so that we eat fresh, waste less and make the most of what nature gives us.

"Closed-loop systems," "radical suppliers," "off-grid ingredients," "waste-free prep" and "clean farming" are just some of the words you will find in this polemic on the future of food as we know it. These are just some of the raw ingredients deftly chopped and mixed into an irresistible and intoxicating fusion. Part inspiration, part practical kitchen know-how, part philosophy-just add anarchic flavours and a dash of pure hope for a beautifully crafted book destined to be a refreshingly radical addition to your kitchen library.

Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Silo. The Zero Waste Blueprint
Twoja ocena
Ocena ogólna