Dostawa 0 zł do sieci księgarń

Bezpłatna wysyłka powyżej 149 zł

Gwarancja zadowolenia z zakupów

Tryb offline

The Foragers Table: 80 seasonal recipes inspired by the Pignut & The Hare kitchen

Data wydania: 10.12.2025
Typ okładki:twarda okładka
EAN: 9781915538437
Opis

Opis

Embark on a journey into the rhythms of land and sea with The Forager's Table, a recipe collection inspired by the Pignut & The Hare kitchen in Helmsley, North Yorkshire.

This book guides readers through creating simple dishes and home-cook versions of the restaurant menu, using foraged ingredients such as elderflower and wild garlic, alongside oils and preserves. While not a comprehensive foraging guide, the book references sources used by head chef Tom Heywood and highlights wild ingredients that are accessible throughout the UK.

Echoing the restaurant's philosophy of sustainability and community, The Forager's Table is organised by season and champions local forage and regional produce. Whether you're out in nature searching for ingredients or cooking and sharing finished dishes with loved ones, this book invites readers to connect with the land and with each other through the medium of food.
Recenzje

Recenzje

Produkt nie ma jeszcze recenzji.

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.

Nasza cena:102,99 zł

Cena katalogowa dostawcy: 137,90 zł

Wysyłamy w 5-7 dni
Dostawa do księgarni
0 zł
Sprawdź koszt dostawy
  • accessible