Dostawa 0 zł do sieci księgarń

Bezpłatna wysyłka powyżej 149 zł

Gwarancja zadowolenia z zakupów

Tryb offline

The Pastry Chef's Guide

Data wydania: 02.04.2020
Typ okładki:twarda okładka
EAN: 9781911641513
Opis

Opis

This is a book aimed at chefs and home bakers alike who FEAR baking. The message: pastry is easy. This no-nonsense manual is designed to become THE baking reference book on any cookery shelf. Whether you want to make a lighter-than-air birthday cake or flaky breakfast pastries, Ravneet offers just the right advice to make it easy.

Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
HarperCollins Publishers
Macken House, 39/40 Mayor Street Upper, Dublin 1, D01 C9W8
D01 C9W8 Dublin
enquiries@harpercollins.ie
Recenzje

Recenzje

Produkt nie ma jeszcze recenzji.

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.

Nasza cena:94,50 złCena katalogowa dostawcy: 104,90 zł
Wysyłamy w 10 dni
Dostawa do księgarni
0 zł
Sprawdź koszt dostawy