
Autor:
Opis
Opis
This is a book aimed at chefs and home bakers alike who FEAR baking. The message: pastry is easy. This no-nonsense manual is designed to become THE baking reference book on any cookery shelf. Whether you want to make a lighter-than-air birthday cake or flaky breakfast pastries, Ravneet offers just the right advice to make it easy.
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
HarperCollins Publishers
Macken House, 39/40 Mayor Street Upper, Dublin 1, D01 C9W8
D01 C9W8 Dublin
enquiries@harpercollins.ie
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
HarperCollins Publishers
Macken House, 39/40 Mayor Street Upper, Dublin 1, D01 C9W8
D01 C9W8 Dublin
enquiries@harpercollins.ie
Szczegóły
Szczegóły
Data wydania: 02.04.2020
Liczba stron: 176
Wymiary: 24.7x24.3
Typ okładki:twarda okładka
Wydawca: PAVILION BOOKS
Autor:
Tytuł:The Pastry Chef's Guide
EAN: 9781911641513
Recenzje
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
Nasza cena:94,50 złCena katalogowa dostawcy: 104,90 zł
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9+
Wysyłamy w 10 dni
Dostawa do księgarni0 zł
Sprawdź koszt dostawy