The Pie Room

  • -10%
 

Dostępność:

Produkt na zamówienie

Produkt na zamówienie – to znaczy, że taki produkt jest w tym momencie trudno dostępny i musi zostać sprowadzany na Twoje specjalne zamówienie lub też wydawca musi wznowić chwilowo wyczerpany nakład tego tytułu. Czas oczekiwania może wynieść nawet do 6 tygodni roboczych. Jeśli w ciągu tego czasu nie uda nam się sprowadzić produktu, skontaktujemy się z Tobą i Ty zdecydujesz czy jeszcze chcesz na niego poczekać.

Zamówienia:0 - 69,99 PLN>69,99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)4.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
125,50 zł 138,90 zł Oszczędzasz 13,40 zł
80 achievable and show-stopping pies and sides for pie lovers everywhere


'Calum is the pie king' - Jamie Oliver

'If you want to know how to make a pie, Calum is your go-to man!' - Tom Kerridge

Discover the definitive pie bible from self-confessed pastry deviant, chef and London's King of Pies, Calum Franklin.

Calum knows good pies and in his debut cookbook, The Pie Room, he presents a treasure trove of recipes for some of his favourite ever pastry dishes. Want to learn how to create the ultimate sausage roll? Ever wished to master the humble chicken and mushroom pie? In this collection of recipes discover the secrets to 80 delicious and achievable pies and sides, both sweet and savoury including hot pork pies, cheesy dauphinoise and caramelised onion pie, hot and sour curried cod pie, the ultimate beef Wellington and rhubarb and custard tarts.

Alongside the recipes Calum guides you through the techniques and tools for perfecting your pastry. Within these pages you'll find details including how to properly line pie tins, or how to crimp your pastry and decorate your pies so they look like true show-stoppers.

Say hello to your new foodie obsession and get ready to create your very own pie masterpiece.

'I'd happily spend eternity eating chef Calum Franklin's pies.'

Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: The Pie Room
Twoja ocena
Ocena ogólna