Vegetables: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

  • -10%
 

Dostępność:

Produkt na zamówienie

Produkt na zamówienie – to znaczy, że taki produkt jest w tym momencie trudno dostępny i musi zostać sprowadzany na Twoje specjalne zamówienie lub też wydawca musi wznowić chwilowo wyczerpany nakład tego tytułu. Czas oczekiwania może wynieść nawet do 6 tygodni roboczych. Jeśli w ciągu tego czasu nie uda nam się sprowadzić produktu, skontaktujemy się z Tobą i Ty zdecydujesz czy jeszcze chcesz na niego poczekać.

Zamówienia:0 - 69,99 PLN>69,99 PLNCzas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł0 zł1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online)4.99 zł0 zł1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online)16.99 zł0 zł1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online)12.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem)13.99 zł0 zł3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem)4.99 zł0 zł1 dzień roboczy
Wysyłka zagranicznaSprawdź szczegóły >
120,00 zł 132,90 zł Oszczędzasz 12,90 zł
FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts-dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper-provides the ultimate reference on cooking with vegetables.

Infusing mealtimes with delicious vegetarian and flexitarian options has never been more important. Drawing on the expertise of the world-renowned professional culinary school FERRANDI Paris, this book offers a complete course on vegetables, with fifty step-by-step techniques for preparing, chopping, and cooking vegetables for optimal flavor, and more than seventy recipes.

Following advice on how to equip your kitchen, the essential techniques cover everything from grating, seeding, and pureeing to poaching, blanching, and roasting more than eighty different vegetables varieties. The recipes-from smoothies, soups, and soufflés to curries, risottos, and tarts-lead aspiring chefs through every step, from basic tips to Michelin-level creations.

Written by the school’s experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this fully illustrated book explains, step by step in text and images, the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French cooking tradition. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time.

Whether you are an amateur home chef or an experienced professional, this extensive reference provides everything you need to master the world-class culinary school’s recipes that bring plant-based abundance to your table.


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Vegetables: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
Twoja ocena
Ocena ogólna