Opinie o Nas

Wilderness Chef: The Ultimate Guide to Cooking Outdoors

  • -10%

Dostępność:

Produkt niedostępny

Produkt niedostępny – produkt nie jest obecnie osiągalny u żadnego z naszych dostawców. Zawsze możliwy jest dodruk, wznowienie lub reedycja tytułu, o ile wydawca podejmie taką decyzję. Dzięki bieżącej aktualizacji naszej oferty planowana data ponownej sprzedaży takiego tytułu znajdzie się przy jego opisie.

Zamówienia: 0 - 69,99 PLN > 69,99 PLN Czas dostawy:
Odbiór osobisty w księgarni 0 zł 0 zł 1 dzień roboczy
InPost Paczkomaty 24/7 (Płatność online) 4.99 zł 0 zł 1-2 dni robocze
InPost Paczkomaty - Paczka w Weekend (Płatność online) 16.99 zł 0 zł 1-2 dni robocze
Poczta Polska (Płatność online) 12.99 zł 0 zł 3-5 dni roboczych
Poczta Polska (Płatność za pobraniem) 13.99 zł 0 zł 3-5 dni roboczych
Kurier UPS (Płatność online) 4.99 zł 0 zł 1 dzień roboczy
Kurier UPS (Płatność za pobraniem) 4.99 zł 0 zł 1 dzień roboczy
Paczka w RUCHU (Płatność online) 7.99 zł 0 zł 2-3 dni robocze
Wysyłka zagraniczna Sprawdź szczegóły >
93,00 zł 102,90 zł Oszczędzasz 9,90 zł
The first cookbook from outdoors legend Ray Mears, Wilderness Chef shows you how to cook delicious, flavoursome food in the open air for a summer where it is more important than ever.

Ray Mears has spent his life travelling the world, living with and learning from trackers, adventurers and indigenous peoples in the desert, the rainforests and the Arctic north. In this book he shares a delicious array of his most popular recipes, tried-and-tested for all levels of skill and in all conditions whether in the garden or the wild, from quick and tasty meals to opulent gourmet feasts.

Opening with advice on setting up your outdoor kitchen, Ray shows how to light a fire, cook in ashes and leaves, steam, smoke, and build a simple ground oven.

He then shares his fabulous and enjoyable recipes, including:
- easy ideas that children and grownups can try (campfire s'mores, wilderness hot dog, egg on a stick)
- gourmet meals (Italian hunter's rabbit, succulent split-stick roasted salmon)
- recipes learned from bushmen and indigenous peoples (potjiekos, canoe country pancakes, fragrant and intense Gurkha curry)

Woven throughout are colourful stories of Ray's cooking around the world, from baking a birthday cake using ingredients sourced in the rainforest, to pulling a giant Emu leg drumstick out of a ground oven built by a Pitjantjatjara elder in the Central Australian desert.

Gather round an open fire. Share delicious food inspired by the outdoors and infused with age-old wisdom. This is living. This is the way of the wilderness chef.


Napisz własną recenzję
Napisz recenzję o produkcie: Wilderness Chef: The Ultimate Guide to Cooking Outdoors
Twoja ocena
Ocena ogólna