![[OUTLET] Grill. Przyrządzanie posiłków na ruszcie, w kociołku, w wędzarni](https://cdn.swiatksiazki.pl/media/catalog/product/7/5/7599907403475.jpg?width=650&height=650&store=default&image-type=small_image)
Autor:
Opis
Opis
Towar z kategorii OUTLET.
Tytuł może zawierać następujące uszkodzenia:
- uszkodzoną, porysowaną, pogiętą okładkę,
- zagięcia, zżółknięcia stron,
- brakujące dodatki (np. płyty, art. papiernicze, naklejki) itp.
- brakujące baterie, popsute elementy dźwiękowe.
Towar z tej kategorii nie podlega wymianie na towar pełnowartościowy.
Ilość egz. ograniczona.
Mają Państwo przed sobą unikalną na polskim rynku publikację – kompendium wiedzy o tym, jak ujarzmić ogień i dym, by z ich pomocą przyrządzić wyjątkowe potrawy z mięsa, ryb i warzyw.
Ta książka podpowie ci:
- jak wybierać ruszty i inne urządzenia przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich,
- jak wybierać przyprawy i produkty,
- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy,
dowiesz się też: jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itd.
Będziesz mógł sam przygotować wędzonki i kiełbasy – samodzielnie zbudować wędzarnię, przyszykować produkty do wędzenia na zimno i na gorąco, dobrać paliwo, solić i wędzić na różne sposoby i przechowywać smakołyki po uwędzeniu.
Tytuł może zawierać następujące uszkodzenia:
- uszkodzoną, porysowaną, pogiętą okładkę,
- zagięcia, zżółknięcia stron,
- brakujące dodatki (np. płyty, art. papiernicze, naklejki) itp.
- brakujące baterie, popsute elementy dźwiękowe.
Towar z tej kategorii nie podlega wymianie na towar pełnowartościowy.
Ilość egz. ograniczona.
Mają Państwo przed sobą unikalną na polskim rynku publikację – kompendium wiedzy o tym, jak ujarzmić ogień i dym, by z ich pomocą przyrządzić wyjątkowe potrawy z mięsa, ryb i warzyw.
Ta książka podpowie ci:
- jak wybierać ruszty i inne urządzenia przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich,
- jak wybierać przyprawy i produkty,
- jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy,
dowiesz się też: jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itd.
Będziesz mógł sam przygotować wędzonki i kiełbasy – samodzielnie zbudować wędzarnię, przyszykować produkty do wędzenia na zimno i na gorąco, dobrać paliwo, solić i wędzić na różne sposoby i przechowywać smakołyki po uwędzeniu.
Szczegóły
Szczegóły
Data wydania: 09.05.2011
Liczba stron: 222
Wymiary: 23,5x30,5 cm
Typ okładki:twarda okładka
Wydawca: Rea
Autor:
Tytuł:[OUTLET] Grill. Przyrządzanie posiłków na ruszcie, w kociołku, w wędzarni
Kategorie:
EAN: 2000338834993
Recenzje
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
Nasza cena:19,96 złCena sugerowana przez wydawcę: 49,90 zł
- 1
Wysyłamy w 24h
Dostawa do księgarni0 zł
Sprawdź koszt dostawy