Dostawa 0 zł do sieci księgarń

Bezpłatna wysyłka powyżej 149 zł

Gwarancja zadowolenia z zakupów

Tryb offline

The Elements of Baking (The art and science of baking ANY recipe)

Data wydania: 03.10.2024
Typ okładki:twarda okładka
EAN: 9781399712897
Opis

Opis

Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan


The Elements of Baking is the definitive guide to making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free, vegan or even gluten-free vegan. Armed with a PhD in Inorganic Chemistry, Katarina Cermelj lays out the science behind baking and the ingredients that make it work, so you can easily adapt your baking to your diet and lifestyle, and still make sure it tastes spectacular.

With an abundance of mouth-watering recipes together with actual quantitative rules that you can use to convert any recipe into whatever version you fancy, The Elements of Baking will transform the way you think about ingredients. It will be a constant companion in the kitchen and the book you refer to every time you want to bake.

"As soon as I read The Elements of Baking, I knew it would have a permanent spot on my kitchen bookshelf." Dorie Greenspan, New York Times bestselling author of Baking with Dorie.


Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Hachette UK Limited
Victoria Embankment 50 Carmelite House
EC4Y 0DZ London
enquiries@hachette.co.uk
44 20 3122 6000
Recenzje

Recenzje

Produkt nie ma jeszcze recenzji.

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.

Nasza cena:141,50 złCena katalogowa dostawcy: 156,90 zł
Wysyłamy w 10 dni
Dostawa do księgarni
0 zł
Sprawdź koszt dostawy