
Autorzy:
Opis
Opis
Jak wspomóc ciało i umysł, aby jak najdłużej cieszyć się zdrowiem i szczęściem?
Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. na świecie cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób.
Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji, jak wspomagać organizm w czasie choroby? Na te pytania odpowiadają Karolina I Maciej Szacillo, autorzy książki.
Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.
W książce Depresja. Jedzenie, które leczy znajdziesz m.in.:
• 80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii
• książkę uzupełniają przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych.
Karolina i Maciej Szaciłło - Eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą szkolenia oraz warsztaty zdrowego odżywania, a także medytacji. Są autorami popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, Dieta Raw Food (wszystkie pozycje wydane przez Wydawnictwo Zwierciadło).
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Wydawnictwo Zwierciadło
Widok 8
00-023 Warszawa
handlowy@grupazwierciadlo.pl
+48 22 312 37 12
Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. na świecie cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób.
Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji, jak wspomagać organizm w czasie choroby? Na te pytania odpowiadają Karolina I Maciej Szacillo, autorzy książki.
Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.
W książce Depresja. Jedzenie, które leczy znajdziesz m.in.:
• 80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii
• książkę uzupełniają przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych.
Karolina i Maciej Szaciłło - Eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą szkolenia oraz warsztaty zdrowego odżywania, a także medytacji. Są autorami popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, Dieta Raw Food (wszystkie pozycje wydane przez Wydawnictwo Zwierciadło).
Producent/osoba odpowiedzialna za bezpieczeństwo produktu
Wydawnictwo Zwierciadło
Widok 8
00-023 Warszawa
handlowy@grupazwierciadlo.pl
+48 22 312 37 12
Szczegóły
Szczegóły
Data wydania: 22.08.2018
Liczba stron: 272
Wymiary: 19x24
Typ okładki:twarda okładka
Wydawca: Zwierciadło
Autorzy:
Tytuł:Depresja. Jedzenie które leczy
EAN: 9788381320443
Recenzje
Recenzje
Produkt nie ma jeszcze recenzji.
Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.
Nasza cena:19,99 złCena sugerowana przez wydawcę: 49,90 zł
Produkt niedostępny
Dostawa do księgarni0 zł
Sprawdź koszt dostawy