Dostawa 0 zł do sieci księgarń

Bezpłatna wysyłka powyżej 149 zł

Gwarancja zadowolenia z zakupów

Tryb offline
Opis

Opis

Repetytorium nieodzowne w przygotowaniach do egzaminu z kwalifikacji T.15 w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
200 pytań testowych z kluczem odpowiedzi!
Wiedza w pigułce! Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości, które należy opanować przed egzaminem. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami kandydat do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych może samodzielne sprawdzić swoje przygotowanie do egzaminu. Idealna pomoc, by szybko ocenić, co już umiem, a które zagadnienia muszę powtórzyć.
Zwięźle napisane repetytorium nie ma zastąpić podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i dopełnienie.
Szczegóły

Szczegóły

Data wydania: 23.06.2017
Liczba stron: 336
Wymiary: 17.0x24.0 cm
Typ okładki:miękka okładka
Tytuł:Egzamin zawodowy Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja. Tom 15 Repetytorium i testy
EAN: 9788302167935
Recenzje

Recenzje

Produkt nie ma jeszcze recenzji.

Zamieszczenie recenzji nie wymaga logowania. Sklep nie prowadzi weryfikacji, czy autorzy recenzji nabyli lub użytkowali dany produkt.

Nasza cena:61,00 złCena sugerowana przez wydawcę: 62,80 zł
Wysyłamy w 3 dni
Dostawa do księgarni
0 zł
Sprawdź koszt dostawy

Inne książki tego autora > Joanna Duda, Renata Szajna, Sebastian Krzywda